Telefon: 0761.617.985 / 0732.818.188

Depozitarea corecta a lemnelor ,

Lemnele uscate corespunzator sunt acele lemne depozitate optim si lasate sa se usuce in mod natural,care sunt gata pentru a fi folosite cu succes la procesul de incalzire.

In primul rand pentru a se usca lemnul trebuie sa fie depozitat in asa fel incat sa fie ferit de umezeala si la loc aerisit,cand spun ca trebuie sa fie ferit de umezeala nu zic neaparat sa il bagati in vreo camera , magazie sau hala inchisa.

Lemnele de focse usuca cel mai bine si cel mai repede afara si nu in hala sau deposit inchis.Lemnele trebuiesc stivuite in asa fel incat sa aiba loc sa patrunda aerul pentru a le usca si sa fie acoperite in asa fel incat sa nu le atinga apa si umezeala cauzata de ploi sau ninsori.Nu aveti nevoie de hale industriale, camere inchise sau uscatoare de lemn pentru a avea garantia ca iarna veti folosi lemne de foc uscate.

Inca un lucru pe care as vrea sa il mentionez este ca ,toate lucrurile scrise pe acest site sunt reale si testate,nu sunt copiate din alte parti si postate aici, noi mergem pe principiul :am vazut,am incercat,am invatat.

Am vazut de tot felul de parveniti care se dau destepti si atotcunsocatori dar care nu stiu sa faca diferenta intre lemn de esenta tare si lemn cu putere calorica mare dar care scriu tot felul de lucruri care mai de care mai elaborate si cu termeni cat mai stiintifici,copiate din carti;Noi suntem o societate care lucram in lemn de mai bine de 17 ani incepand cu busteanul taiat din padure pana la produse finite ca :sicrie,mobilier,etc. avand in spate experienta,seriozitate si un bagaj de cunostinte foarte bine puse la punct fara de care nu poti sa rezisti in nici un domeniu.

Deci stimati cumparatori, suntem in masura sa vorbim si sa dam sfaturi referitoare la lemn de foc si orice tine de lemn si puteti avea certitudinea ca veti primi cele mai bune sfaturi,asta daca vreti ,daca nu este dreptul dvs. sa faceti ce vreti.

P.S :In imagine este prezentata depozitarea corecta a lemnelor de foc,care garanteaza uscarea lor in cel mai scurt timp.

Stiva lemne pentru foc Lemnele noastre inainte de taiere si livrare la client

Comanda online lemne de foc de esenta tare ieftine

Comanda lemne de foc

Cand sa cumparati lemne de foc !Lemne la:metru ster,tona,palet ?Lemne de foc uscate si lemne de foc verziLemne de foc uscateLemne de focStejarul folosit ca lemn de foc.Salcamul-lemn de focLemn de foc rotundCum sa depozitati lemne de foc !Umiditate lemn de focLemne de foc la tonaLemn de foc depozitat in halaPret, lemn de foc.Lemn de foc,ambalat sau nu!Marketing-ul si lemnele de focPizza si lemneleFocul din soba bunicilor
Pagina web dezvoltata de MEV Software