Telefon: 0761.617.985 / 0732.818.188

Iarna in casa de la tara a bunicilor

In ultima vreme avem tot mai multe cereri pentru lemne de foc de seminee si sobe ,doar pentru aspectul rustic si 'caldura' pe care o poate oferii un semineu(soba).

Parca te face sa uiti de toate si te poarta in vremea cand erai copil si nu aveai decat grija zapezii, care parca nu mai venea si cand se aseza vroiai sa tina cat mai mult ,la fel si vacanta de iarna sa poti merge linistit la sanius de dimineata pana seara.

Nici mancare nu prea iti mai trebuia ,noroc cu bunica care avea grija sa te strige la masa si sa te puna la caldura langa soba incinsa de teracota in care ardeau lemnele uscate,sa iti incalzesti mainile si picioarele inghetate de la atata joaca in zapada.

Pentru cei care vor sa isi aduca aminte de vremurile copilariei le punem la dispozitie lemn de foc uscat numai bun de pus foc .

Stiva lemne pentru foc Lemnele noastre inainte de taiere si livrare la client

Comanda online lemne de foc de esenta tare ieftine

Comanda lemne de foc

Cand sa cumparati lemne de foc !Lemne la:metru ster,tona,palet ?Lemne de foc uscate si lemne de foc verziLemne de foc uscateLemne de focStejarul folosit ca lemn de foc.Salcamul-lemn de focLemn de foc rotundCum sa depozitati lemne de foc !Umiditate lemn de focLemne de foc la tonaLemn de foc depozitat in halaPret, lemn de foc.Lemn de foc,ambalat sau nu!Marketing-ul si lemnele de focPizza si lemneleFocul din soba bunicilor
Pagina web dezvoltata de MEV Software