Telefon: 0761.617.985 / 0732.818.188

Pretul pentru lemne de foc

In functie de zona in care locuiti pretul pentru 1ms/1mc/1 tona de lemne de foc poate fi diferit si diferentele de obicei sunt destul de mari.

Astfel daca va aflati in zona de campie automat ca veti cumpara lemne de foc mai scump decat cei din zonele de deal si de munte care au padurea mult mai aproape si au posibilitatea de a cumpara mult mai ieftin direct de la sursa.

In Bucuresti si in imprejurimi se practica foarte mult lemnul de foc la tona in defavoarea metrului ster si metrului cub.Desi unitatea de masura recunoscuta de lumea silvica este metrul cub si pentru lemnele de foc metrul ster.

Cei care cauta pretul cel mai mic si oferta cea mai buna de obicei se cam pacalesc mai ales daca nu cumpara direct de la sursa.

Comercianti nu au cum sa prctice un pret mai bun decat cei care fac exploatare si desfacere deoarece sunt deja la a doua mana,ei trebuie sa faca profit altfel nu isi are rost afacerea.

Cand cumparati cautati un pret rezonabil sa nu fie prea mic si informati-va inainte sa cumparati de la cei cu super oferte.

Super ofertele sunt egale cu super tepele mai ales cand vine vorba de lemn de foc.

Ne gasiti pe facebook : www.facebook.com/Frasinul si pe :www.facebook.com/FrasinulSRL

Stiva lemne pentru foc Lemnele noastre inainte de taiere si livrare la client

Comanda online lemne de foc de esenta tare ieftine

Comanda lemne de foc

Cand sa cumparati lemne de foc !Lemne la:metru ster,tona,palet ?Lemne de foc uscate si lemne de foc verziLemne de foc uscateLemne de focStejarul folosit ca lemn de foc.Salcamul-lemn de focLemn de foc rotundCum sa depozitati lemne de foc !Umiditate lemn de focLemne de foc la tonaLemn de foc depozitat in halaPret, lemn de foc.Lemn de foc,ambalat sau nu!Marketing-ul si lemnele de focPizza si lemneleFocul din soba bunicilor
Pagina web dezvoltata de MEV Software