Telefon: 0761.617.985 / 0732.818.188

Surcele pentru foc

Pe langa lemne de foc,fabrica noastra va mai pune la dispozitie si surcele de aprins focul din lemn de brad , urmand ca in primavara sa va punem la dispozitie si surcele de aprins focul din fag si carpen.

Aceasta fiind doar o intrebuintare atat surcele din lemn de brad cat si cele din fag si carpen putand fi utilizate cu succes la gratare,pizzerii si afumatorii.

Surcelele din brad sunt foarte bune deoarece se aprind foarte repede si ard cu flacara destul de mare permitand aprinderea lemnului de foc mai putin uscat intr-un timp mai rapid.

Surcelele din fag si carpen sunt foarte bune pentru gratar ,ele mentinand jarul o perioada mai lunga de timp si de asemenea pot fi folosite la afumatorii.Terasele unde se servesc preparate la gratar pot folosi cu succes aceste surcele in locul carbunilor de gratar,mai ales ca pretul lor este unul destul de mic.

Stiva lemne pentru foc Lemnele noastre inainte de taiere si livrare la client

Comanda online lemne de foc de esenta tare ieftine

Comanda lemne de foc

Cand sa cumparati lemne de foc !Lemne la:metru ster,tona,palet ?Lemne de foc uscate si lemne de foc verziLemne de foc uscateLemne de focStejarul folosit ca lemn de foc.Salcamul-lemn de focLemn de foc rotundCum sa depozitati lemne de foc !Umiditate lemn de focLemne de foc la tonaLemn de foc depozitat in halaPret, lemn de foc.Lemn de foc,ambalat sau nu!Marketing-ul si lemnele de focPizza si lemneleFocul din soba bunicilor
Pagina web dezvoltata de MEV Software